Fiets Naar Je Werk Dag Poster

Diposting pada

Waarom fietsend naar je werk. Het loont dus om het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren.

Studentenvacature Nl De Grootste Studenten Vacaturebank Van Nederland Fietsen Steden Fiets

Fiets naar je werk dag.

Fiets naar je werk dag poster. Fiets naar je werk dag. Maak je hoofd leeg na een lange werkdag. Eenvoudigweg omdat ze niet in de file terecht komen.

Al dan niet met het nieuwe thuiswerkrondje. Welk vervoermiddel ik kies op fiets naar je werk dag. Pak zelf de fiets op 24 september.

Heb je er weinig zin in. Weliswaar 25 minder dan in 2019 maar toch durven wij te stellen dat fietsen populair blijft. Stimuleer je collega s of werknemers.

Doe daarom zeker mee met de volgende editie. Hoef ik ook niet te kiezen. Wie fietst heeft minder stress blijkt uit onderzoek.

Want fietsen is gezond én nu een goed alternatief voor een drukke bus tram of trein. 4 568 likes 2 talking about this. En dat is ook nog eens goed voor het milieu.

Op 24 september 2020 fietst heel nederland weer naar het werk tijdens de 14e landelijke fiets naar je werk dag. Daarnaast kun je de dag zelf op het werk aankleden. En dat is juist waar in deze tijd om wordt gevraagd.

Uit onderzoek van tno 2009 is gebleken dat fietsende medewerkers minder verzuimen. Trouwens voordelen voor het milieu je gezondheid en je portemonnee wat. Met een toffe fietshelm haha of gewoon een goed gevoel.

Dat is bijna het dubbel van vorig jaar. Je hebt geen last van files en filestress. E bike of reguliere fiets.

Om die drempel van het fietsen te verlagen. De fiets naar je werk dag heeft als doel om mensen naar hun werk te laten fietsen. Het draait in eerste instantie alleen om communicatie.

Dankzij deze donaties zijn afgelopen jaar 100 gezondheidswerkers in kenia uitgerust met een fiets. Dus voor de gezondheid en veiligheid van een ieder. Want naast een beter milieu is gezondheid één van de belangrijkste doelstellingen van de landelijke fiets naar je werk dag.

Wil je weten hoe goed jouw bedrijf het heeft gedaan. Voor meer info kijk op www fietsnaarjewerkdag nl. Hop op de fiets naar je werk of het stemhokje.

Juist in deze. Nieuw in 2019 was de mogelijkheid om je bespaarde autokosten op de fiets naar je werk dag te doneren aan cycling out of poverty. Ik werk niet op donderdag.

En daar zijn wij heel blij mee. Deze werknemers zijn fitter en vaker op tijd. Een fiets maakt het mogelijk dat een gezondheidwerker niet alleen meer patiënten kan bezoeken maar ook dat hij of zij sneller patiënten kan bereiken die.

Bekijk hier de deelnemerslijst van 2020. Begin daarom de dag gezond en fris en pak de e bike naar het werk in plaats van de auto. Op 24 september 2020 fietst heel nederland weer naar het werk tijdens de 14e landelijke fiets naar je werk dag.

Het allerbelangrijkste is om je medewerkers die op locatie of thuis werken via je interne communicatiekanalen attent te maken op de dag en ze te stimuleren om te gaan fietsen. Dankzij de positieve feedback zullen we jaarlijks de ik fiets naar het werk dag organiseren. Wil jij partner worden van de komende editie.

Werk je wel dan lijkt de keuze me helder. Meer dan 16 000 mensen namen deel aan fiets naar je werk dag op 24 september 2020. Meedoen is heel eenvoudig.

Lage kilometerkosten en weinig onderhoud. We kondigen de nieuwe datum aan via deze website. De fiets naar je werk dag blijft een mooie stimulans om op die dag de fiets te pakken.

Voor meer info kijk op. Fietsen is een van de schoonste vormen van vervoer. Verder bespaart u parkeerruimte.

Ik ben werknemer ontdek wat.

Fietsen Fiets Citaten Fiets Tekening Fiets

Stimulering Tot Fietsgebruik Door Vervoerregio Eindhoven Retro Advertenties Poster Retro

Westvlaams Fietsonderdelen Fiets Fietsonderdelen Fietsen

Product Detail Bicycle Gift Hub Cycling Quotes Tandem Bike Bike Wedding

Een Kinderfiets Kiezen Hier Let Je Op Kinderfiets Fietsen Fiets

Fiets Fietsen Fietsenwinkel Voordelen Fietsen Fiets

Juffrouw Sanseveria Beestig Grappige Citaten Grappige Teksten Inspirerende Citaten

Pin Op Gezondheid Sport

Roel Van Hart Leers Leer Poster Hakken

This Is Also Why I Run Cyclingbikebicycles Biking Quotes Cycling Bike Quotes Cycling Quotes

Waarom Zou Je Fietsen Naar Je Werk 6 Voordelen Wetalent Fietsen Fietsen Naar Werk Nieuwe Baan

Pin Van Herman Wessels Op Groningen Fongers Fietsen Fiets Poster Nederlandse Fiets Oude Fietsen

Is My Bike Ok Bike Quotes Cycling Quotes Mountain Biking Quotes

Fijne Vaderdag Allemaal Geniet Er Lekker Van Vaderdag

Every Ride Is A Tiny Holiday Cycling Adventure Fiets Motivatie Fiets Citaten Sportcitaten

Pin Op Inspiration

Fietsen Blond Amsterdam Blond Fietsen Naar Werk

Ketika Ragu Stress Atau Galau Bersepedalah Bersepeda Dapat Memicu Pelepasan Hormon Endorfin Yang Dapat Membuat Anda M Fiets Motivatie Fiets Citaten Fietsen

Gezellig Fiets Motivatie Fiets Citaten Fietsen Citaten

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *