Muurschildering Maradona Napels

Diposting pada

Maradona s photo was hung next to jesus in half of the homes of naples. Naples is a real raw working city a place with fascinating art and viewpoints spontaneous conversations and unexpected pleasant attitude.

Pin Op Football

Het is zelfs zijn enige overgebleven muurschildering in heel italië.

Muurschildering maradona napels. Peppe was een tiener in de periode dat maradona in napels speelde van 1984 1991. Omdat in het verleden een ander kunstwerk van banksy in napels werd overgespoten bevindt het kostbare werk aan piazza dei gorilamini zich nu achter glas. 8 10 grote muurschildering op de zijkant van een flat in napels reuters 9 10 het napoli shirt van maradona is nog steeds populair reuters 10 10 het plein in de spaanse wijk ter ere van maradona.

De rode duivel is immers de topschutter aller tijden bij napoli. Om hem te eren kreeg mertens een eigen muurschildering in de stad. Street art in napels kom je overal tegen.

Op het moment dat maradona die sinds 1984 voor ssc napoli speelt napoli twee keer landskampioen heeft gemaakt vraagt bostik aan de jonge kunstenaar uit de wijk mario filardi ook een groot maradona fan om een muurtekening te maken om maradona te eren. Hij had een seizoenskaart en miste natuurlijk geen wedstrijd. Mertens kwam onder massale belangstelling zijn portret op het het quartieri spagnoli tekenen.

Maradona junior beleefde afscheid van vader vanuit napels. In napels is ook werk van de wereldberoemde kunstenaar banksy te bewonderen. Boek hier de unieke maradona tour van en mèt local s in napels waarbij je het verhaal van de periode dat maradona in napels speelde tijdens de tour uit de eerste hand te horen krijgt van de nederlands sprekende napolitaan peppe.

Naples has an enormous wealth of cultural treasures. Beroemde street art kunstenaars als blu en bosoletti hebben vrij spel gekregen in verschillende wijken om met indrukwekkende kunstwerken een nog diepere betekenis aan gebouwen in de stad te geven. Ik heb de hele week gehuild 2 december het is inmiddels een week geleden dat diego armando maradona op 60 jarige leeftijd na een.

Na een collecte in de buurt schilderde een van de bewoners de getalenteerde twintiger mario filardi in drie dagen tijd maradona in het napoli tenue van 1990. 3 6 fans komen bijelkaar bij een muurschildering van maradona in napels epa 4 6 verdriet in de spaanse wijk in napels epa 5 6 fans van boca juniors rouwen bij stadion la bombonera afp. Zo heeft blu een indringend werk gemaakt op een voormalige gevangenis voor psychisch zieke delinquenten.

In de quartieri spagnoli verscheen een enorme muurschildering van maradona. Dat is niet abnormaal. Ospedale psichiatrico giudiziario aan via imbriani.

In napels is men gek van dries mertens.

Jorit Agoch Pierpaolo In Scampia Italy 2019 Close Up Graffiti Artistici Di Strada Arte Di Strada Arte

Street Art Googlestreetart Twitter Street Art Urban Art Graffiti Fantasy Art Landscapes

Jorit Agoch Marek In Naples Italy 2017 Straatkunst Fotografie

Maradona De Heilige Van Napels Ciao Tutti Ontdekkingsblog Door Italie In 2020 Diego Maradona Napels Inter Milaan

Street Art By Agoch Diego Armando Maradona Sfondi Estivi Napoli Sfondi

Napoli Tifosi Azzurri 9ine

Naples Street Art San Gennaro Arte Di Strada Napoli Urban

Un Murale Dedicato A Diego Armando Maradona Napoli Napoli Graffiti Artistici Di Strada Murale

Urbino Maradona Diego Maradona Urbino Street Art

Pin Van Marcel Cerri Op Streetart Voetbal Slaapkamer Gamekamer Voetbal

Na Ser E Maggio 1987 Forzanapolisempre Napolicampione Maradona

Street Art By Jorit Agoch 3 1970s

Pin On Amural

Home Bbc Sport Straatkunst

Pin Van Francesco D Amuro Op A Tua Difesa

One Love David Diehl In 2020 Kunstenaar

D10s Existe In 2020 Football Images Street Soccer Soccer Outfits

404 Not Found Football Poster Napoli Soccer Poster

Diego Armando Maradona Bocetos De Retrato Dibujos De Futbol Retratos

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *